Rajzfilmsorozat

A FUTUROBI projekt egyik legfontosabb eleme a rajzfilmsorozat, mely 13 epizódon át vezeti a gyerekeket izgalmas és tanulságos jövőbeli kalandokba. A 9 perces epizódokban a gyerekek fülbemászó zenei betétekben kapnak környezet-és egészségvédelemi tanácsokat.

Click to play video!Nézd meg FUTUROBI kalandos jövőbeli utazásainak ízelítő filmjét, mely 2011-es Cartoon Forum Polska rendezvényre készült. A rajzfilm előzetesben FUTUROBI és barátja, Dani felveszi a harcot a félelmetes Szemétszörnnyel..

» Olvasd el más epizódok történetét

» Ismerd meg a rajzfilm szereplőit

KÜLDETÉS

FUTUROBI megalkotásával célunk az volt, hogy egy barátságos karaktert állíthassunk a különböző társadalmi értékek életre. Szeretnénk létrehozni egy nemzetközi „edutainment” márkát a gyermekek számára, amely amellett, hogy szórakoztató, arra ösztönzi őket, hogy környezettudatosan és felelősségteljesen gondolkodjanak és cselekedjenek.

SZINPOSZIS

A Föld egy varázslatos hely a jövőben… azonban nagy veszély fenyegeti! FUTUROBI és barátai elutaznak a jövőbe, hogy izgalmas kalandok során mentsék meg a bolygót a fenyegető környezeti és egészségügyi katasztrófáktól ... végül azonban mindig rájönnek, hogy a problémákat még a jelenben lehet megoldani, azonnali cselekvéssel.