Májusban minden nap gyereknap!

Kedves Gyermekek és Szülők!

Legyen minden nap májusban gyermeknap!

Futurobi Ökojátszóházában ennek jegyében különféle akciókkal várjuk a hozzánk látogató kedves vendégeket az örömteli, vidám és hasznos szabadidő eltöltés céljából.
„A boldog gyermek mosolyog,
önfeledten nevet, csacsog,
ünnepeljünk gyermeknapot!
Szervezzünk sok színes programot!”
(Szuhanics Albert)Május akcióink:

  • Minden hétfőn 50% a játékidő árából!
  • 10% kedvezmény a játszóházi bérletek árából!
  • Kedvezményes játékidő keddtől vasárnapig 650Ft/óra/gyermek (felnőtt kísérőnek ingyenes)!
  • „Buli akció”: Májusban a nálunk rendezett zsúrok az ünnepeltnek és szüleinek ingyenesek, a zsúron résztvevő gyermekek számára pedig kedvezményes a belépő! (Hétfő-csütörtök: 500 Ft/óra/gyermek, péntek-vasárnap 600 Ft/óra/gyermek.)
  • Amíg gyermeked játszik, Futurobi Öko- és Egészségboltjában megismerkedhetsz a különböző egészséges termékekkel és kedvedre vásárolhatsz is: Májusban minden 2000 Ft értékű vásárlásért cserébe egy órás játékkupont adunk ajándékba.


Új szolgáltatásunk:
Születésnapra, névnapra és egyéb játszóházunkban megszervezett bulira megrendelheted a Futurobi Egészségboltjában az egészséges nassolni- és innivalót, így aztán tényleg csak az ünnepelttel és a meghívottakkal kell foglalkoznod!
Vannak különböző méretű bulikra összeállított kedvezményes csomagjaink, ráadásul ha ezekből rendelsz, még ajándék játékidő kupont is adunk melléjük!

A megrendelést leadhatod a buli időpontja előtt legalább 1 héttel a helyszínen, vagy az alábbi telefonszámon: +36-30-642-2109

Akcióink 2015. május 4-31. között élnek használjátok ki amíg tart!


Ha bármilyen kérdésed merül fel az akciókkal vagy a játszóházzal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésedre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: +36-30-367-4614 
Email: info@futurobi.hu
Web: www.futurobi.hu
Cím:4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Berenát u. 7. (Bejárat a Szódaház u. felől)