Karácsonyi ünnepség 2016

Kedves Látogatóink!

Szeretettel várunk Mindenkit 2016. december 22-én (csütörtökön) 15:00 órától 18:00 óráig Karácsonyi Ünnepségünkre Futurobi Játszóházába. Töltsünk együtt egy vidám, énekhangos, fenyőillatú délutánt a szeretet, és meghittség jegyében.

Programjaink:

•     Gyülekező, zenehallgatás, szabad játék (15:00-től)
•     Karácsonyfa díszítés közösen (15:30-tól)
•     Gyertya gyújtás, éneklés, verselés a gyerekekkel (16:30-tól)
•     Kézműves Karácsony – kreatív foglalkozás (karácsonyfa díszek, ajándéktárgyak készítése            a játszóház Különtermében 17:00-18:00-ig)
•     Filmvetítés a játszóház Különtermében (15:00-től)    

Karácsonyi Ünnepségünkre belépőjegyet nem számolunk fel. Az általános játszóházi látogatás árai  az irányadók. Az ünnepségre előzetes bejelentkezés nem szűkséges.

 
Az év végéhez közeledve ezúton szeretnénk megköszöni minden kedves Gyermeknek és Szülőnek, hogy idén is megtisztelt bizalmával és minket választott. Reméljük, hogy a nálunk töltött idő kellemes kikapcsolódást és sok-sok élményt jelentett Mindenkinek.


Minden Látogatónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag, békés boldog Új Esztendőt kívánunk. Várunk jövőre is Mindenkit Futurobi Játszóházába, hogy újabb izgalmas, és vidám élményekkel térhessen haza.


Amennyiben további kérdése merül fel szívesen állunk rendelkezésére az alábbi  elérhetőségek bármelyikén:
Telefon: +36-30-367-4614
Email: info@futurobi.hu
Cím:4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Berenát u. 7. (Bejárat a Szódaház u. felől)