Öko-játszóház

Nyíregyháza ad otthont a világ első interaktív multimédiás ökojátszóházának, ahol a gyerekek kipróbálhatják a különleges játékainkat, beszélgethetnek valódi robotokkal, és persze találkozhatnak magával Futurobival is.

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében elnyert támogatás segítségével létrejött FUTUROBI Interaktív Multimédiás Ökojátszóház nem csupán egy egyszerű szórakoztatópark. A környezeti és egészségi nevelés részeként itt a gyerekek olyan témákkal és játékokkal találkozhatnak, melyek környezetvédelmi tanácsokat közvetítenek, illetve az egészéges életmódra tanítanak – mindezt játékos eszközökkel, szórakozás közben.

A gyerekek két szinten, több mint 400 négyzetméteren fedezhetik fel az izgalmasnál izgalmasabb játékokat, miközben játékos formában tanulnak a környezet és egészségtudatosságról. És persze találkozhatnak FUTUROBI-val és barátaival.

  • Kivetített mozgásvezérelt játékok
  • Multimédiás csúszda
  • Mászó labirintus

A FUTUROBI márkához hűen a játék mellett minden kapcsolódó szolgáltatás is az egészséges életmódot szolgálja: a gyerekek a cukros üditők és chipszek helyett frissen facsart gyümölcsleveket vagy bio ételeket választhatnak.

A FUTUROBI játszóháznak otthont adó 4000m2 területen a központi épület mellett 8 db faház, valamint egy szabadtéri játszótér is helyet kap, így a kihasználási lehetőségek szinte korlátlanok – tökéletes helyszíne lehet egy iskolai környezetórának, vagy akár egy bentlakásos nyári egészségtábornak is.

Aktuális információink (nyitvatartás, árak stb.) és programjaink elérhetőek a fennti menükből.